Terugblik 2019 en nieuwe plannen 2020

Misschien zijn we bij je langs geweest tijdens een van onze concerten of hebben we samen Kerst gevierd? Hoe dan ook, we willen je bedanken voor je interesse in ons het afgelopen jaar! Hopelijk zien we elkaar weer in dit nieuwe jaar. We zien er nu al naar uit!

KERST 2019
Voor het vijfde jaar op rij mochten wij door heel het land kerstconcerten geven. Dit jaar ook op een aantal nieuwe locaties, waardoor we veel nieuwe mensen hebben ontmoet. Dertien keer mochten we optreden met ons programma. Het verhaal werd dit jaar belicht door de ogen van de herders. Zij leken onbelangrijk maar werden door God in het Licht gezet. Een verhaal wat een spiegel is voor hoe wij met elkaar leven en met elkaar omgaan in de hedendaagse maatschappij.
 

PLANNEN 2020
En dan weer door! Een nieuw jaar, nieuwe plannen.

Pasen – geannuleerd
Voor de derde keer geeft Charis Music een reeks concerten met Pasen! Tussen 3 april en 10 april tourt Charis Music met een groots en uitgebreid programma door Nederland. Al spelend, vertellend en natuurlijk zingend staan we stil, nemen we je mee in het verhaal en beleven we Pasen opnieuw. Er zijn nog een aantal data vrij, dus boek ons.

Zending Over Grenzen
Vorig jaar zongen we tijdens de jaarlijkse Ontmoetingsdag voor donateurs en geïnteresseerden van Zending over Grenzen. Dit jaar mogen we dat weer doen, op 28 maart – geannuleerd.
Daarnaast starten wij in het najaar van 2020 met een tour in samenwerking met Zending over Grenzen. Het laatste weekend van september (25-27 september) komen we graag bij u in de kerk. 

Kerst 
En dan is er kerst! Dit jaar geven we kerstconcerten tussen 12 en 24 december. Graag zorgen we dit jaar bij jou in de gemeente voor een gave kerstbeleving en een mooie viering. Onze eigentijdse arrangementen maken ons kerstprogramma verfrissend, onze luisterliedjes nemen je mee in het kerstverhaal en onze swingende gospels maken dat je niet stil kunt blijven zitten!

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een Paasconcert een Kerstconcert of een los concert van Charis Music? Laat het ons weten! We zien je graag weer in 2020!