Terugblik 2017 & Nieuwe plannen 2018

Misschien zijn we bij je langs geweest tijdens een van onze concerten of hebben we samen Kerst gevierd? Hoe dan ook, we willen je bedanken voor je interesse in ons het afgelopen jaar! Hopelijk zien we elkaar weer in dit nieuwe jaar. We zien er nu al naar uit!

KERST 2017
Afgelopen december mochten we een reeks kerstconcerten geven. Dit jaar ook op een aantal nieuwe locaties, waardoor we veel nieuwe mensen hebben ontmoet. Acht keer mochten we optreden met ons programma over ‘zegeningen’. Zegeningen die we in ons leven hebben, die ons gegeven zijn, maar die we niet altijd zien door de moeilijke dingen die we doormaken. Een mooi, kwetsbaar en persoonlijk programma!

 

 

PLANNEN 2018
En dan weer door! Een nieuw jaar, nieuwe plannen.

Pasen
Voor het eerst geeft Charis Music een reeks concerten met Pasen! Tussen 24 en 31 maart tourt Charis Music met een groots en uitgebreid programma door Nederland. Al schrijvend, vertellend, spelend en natuurlijk zingend staan we stil, nemen we je mee in het verhaal en beleven we Pasen opnieuw. Er zijn nog een aantal data vrij, dus boek ons.

Zomer
In het voorjaar en de zomer hebben we ruimte voor losse concerten. We zingen 22 april tijdens Anders Oranje in Pijnacker en zullen daar een programma verzorgen in samenwerking met Rob Favier. Op 4 mei verlenen we een bijdrage aan de dodenherdenking in Dronten.

Kerst 
En dan is er kerst! Dit jaar geven we kerstconcerten tussen 14 en 24 december. Graag zorgen we dit jaar bij jou in de gemeente voor een gave kerstbeleving en een mooie viering. Onze eigentijdse arrangementen maken ons kerstprogramma verfrissend, onze luisterliedjes nemen je mee in het kerstverhaal en onze swingende gospels maken dat je niet stil kunt blijven zitten!

Ben je geïnteresseerd in het boeken van een Paasconcert, een Kerstconcert of een los concert van Charis Music? Laat het ons weten! We zien je graag weer in 2018!