Kersttour 2019 – Boek ons nu!

Hoewel het nog wel even duurt voordat het december is, zijn wij al bezig met Kerst. Grote kans dat u met uw kerk of organisatie ook al plannen aan het maken bent voor kerstvieringen en/of kerstconcerten. 

Momenteel werken we volop aan een prachtig programma vol met verhalen, muziek en zang. Hierin worden mooie luisterliedjes afgewisseld door bekende pop- en kerstnummers, dus stil zitten is geen optie!

Dit jaar kijken we door de ogen van de herders naar de betekenis van Kerst. Een verhaal wat een spiegel is voor hoe wij met elkaar leven en met elkaar omgaan in de hedendaagse maatschappij. Status, erbij horen of juist niet, nieuws of nepnieuws, hoop en wanhoop. Hoe herkenbaar is dit alles niet voor ons vandaag de dag, de boodschap van kerst komt dichtbij. Samen met ons kerst vieren? Boek ons nu!

ZINGEN IN DE KERK
Voor onze Kersttour werken samen met Zingen in de Kerk. Dit betekent dat we kosteloos aanwezig kunnen zijn in uw kerk met een kerstconcert! Het enige wat u hoeft te doen is dat u de locatie beschikbaar stelt en natuurlijk het concert flink promoot.  Wilt u meer informatie hierover of direct boeken ga naar zingenindekerk.nl.

BESCHIKBARE DATA KERSTTOUR
Onze tour vindt plaats in de periode van 10 t/m 24 december. De volgende data zijn nog beschikbaar:

13 december
14 december
15 december
16 december
17 december
19 december
20 december