Organiseer ook een concert

Organiseer een bijzonder kerstconcert in een intieme sfeer. Door middel van het Bijbelse kerstverhaal ondersteunt met prachtige hedendaagse arrangementen brengt Charis music in samenwerking met CB|Producties haar kersttour.

Charis music is een jong en dynamisch koor van ongeveer 15 personen o.l.v. Chiel Naber. Bevlogen muzikanten die met elkaar op een professionele wijze het evangelie op laagdrempelig niveau willen brengen. Het programma is geschikt voor jong en oud, gelovig en niet gelovig.

“We willen mensen raken met onze muziek en met het Bijbels verhaal. Kerst brengt ons elk jaar weer het prachtige nieuws van de geboorte van Jezus Christus, onze verlosser onze redding en onze hoop. We willen dit vieren met elkaar, door te zingen, te praten maar ook juist om met elkaar te delen”

 

– Chiel Naber, dirigent Charis music

Organiseer ook een concert:

Als organisatie doen we er alles aan om onze productie mogelijk te maken op diverse locaties. Aan een locatie en organisatie van een concert zijn enkele voorwaarden verbonden. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat u als organisatie van ons kan verwachten.
Mail voor meer informatie naar info@charismusic.nl.