Kersttour 2021 – geannuleerd

 

Het was zó dichtbij…
 
En toch besluiten wij vanwege de toenemende Corona-besmettingen en ziekenhuisopnames en de huidige coronamaatregelen onze kersttour te cancelen. We vinden het heel erg jammer, maar voelen ons ook geroepen dit te doen.
 
Om ons heen ontstaat heel veel verdeeldheid. Deze verdeeldheid doet ons pijn. Onze concerten door laten gaan in deze situatie zou betekenen dat we bijdragen aan de verdeeldheid. Terwijl het onze missie is om te verbinden en voor iedereen toegankelijk te zijn. We willen sámen kerst vieren, niemand uitgesloten.
 
Helaas zit dat er dit jaar nog niet in.
 
God draagt ons op een eenheid te vormen, over verschillen heen te kijken en in vrede met elkaar te leven (efeziers 4:3). Wij willen iedereen in zijn of haar waarde laten en wachten geduldig tot het moment dat we weer – allemaal! – samen kunnen zijn.
 
Ondertussen gaan we ons uiterste best doen online een mooi programma voor jullie te maken. We zetten een stapje harder, werken een klein beetje extra door en hopen op die manier voor íedereen een kerstboodschap de wereld in te kunnen sturen. We hopen op jullie begrip en steun!