Kersttour in volle gang

Kersttour in volle gang

geplaatst in: Nieuws | 0

De Kersttour is deze week van start gegaan met maar liefst 3 mini-concerten in de Nieuwe Kerk in Delft, in samenwerking met de Zandtovenaar! Woensdag en vrijdag volgen er besloten concerten voor het Leger des Heils in Amsterdam en dan knallen we het weekend in met een concert in Ermelo. Van harte welkom bij een van onze concerten, houd onze Facebookpagina in de gaten voor laatste info, foto’s en filmpjes.

Thema Kersttour 2018

We kijken dit jaar door de ogen van Jozef naar de betekenis van Kerst. Het is een heftig verhaal, waaraan we ons willen spiegelen. Hij werd, ondanks al zijn goede bedoelingen en zijn rotsvaste geloof enorm op de proef gesteld. De realiteit haalde hem in. En wat moet je dan, op zo’n moment? Welke keuzes maak je en waar vind je houvast? Hoe herkenbaar is dit niet voor ons, vandaag de dag. Waar moeten wij vandaag de dag allemaal wel niet aan voldoen? De boodschap van Kerst komt dichtbij. 

Ons verlangen is om met elkaar onder de indruk te komen van deze boodschap en het Kerstverhaal. Dit doen we door een programma vol met verhalen, muziek en zang. Ons themalied dit jaar is ‘Witter dan sneeuw’.

We zien er naar uit om met u en jou het Kerstfeest te vieren en je na een van onze concerten te ontmoeten!